Uutisia

29. heinä, 2018

Jo toinen uusi muotovalio tälle kesälle!

Flame Ear's Giajinta Jinx Johonsson "Rähmä" Porissa 29.7.2018 tuomarina Vesa Lehtonen AVO-ERI, AVK1, SA, SERT, PN2, FI MVA. Upea esiintyminen omistajansa Maurin kanssa! 

Cassoco Lotko Illuminati Confirmed "Halti" Tuomarin Vesa Lehtonen. JUN-ERI, JUK1, SA, PN1, SERT, ROP

 

 

8. kesä, 2018

Tuomarina Paula Valakari Pyry (Flame Ear's Peppercorn) AVO-ERI, AVK1, SA, PU1, SERT, ROP, FI MVA!!! Huikean hienoa, meidän kasvateista 5. Suomen muotovalio!

Onnitteluja ja kiitos Maija ja Pertti Linna!

8. kesä, 2018

Rauman näyttelyssä 26.5.2018 tuomarina Harry Tast

Eilen (Flame Ear's Eilenah) oli ainoa SA:n saanut narttu ja näin ollen sai Sertin ja oli ROP sekä JUN-ROP.

Myöskin Eilenin veli Olavi (Flame Ear's Amon Din) esiintyi hienosti ja sai ERI:n ja oli JUN-VSP

Myöskin kasvattaja ryhmä oli ROP kasvattaja.

Sekä Halti ROP-Pentu

6. huhti, 2018

2017 PikkuMusta näyttelykisan tulokset julkaistu:

Jamppa (Yurrugar Secret Agent) huikeasti PIKKUMUSTA UROS!!!
(jo toista kertaa, edellinen kerta oli vuonna 2014). Näyttelyissä käyneitä uroksia oli 53 kpl, joista 40 kpl pääsi pistesijoille.

Eikä huonosti kyllä mennyt muillakaan:

Nartuissa
7. sija Riemulla (Flame Ear's Sweetheart Rose)
9. sija Myy (Flame Ear's Kissy Suzuki)

Uroksissa
1. Sija Jamppa (Yurrugar Secret Agent)
11. sija Pyry (Flame Ear's Peppercorn)

Kasvattajissa
5. sija

Pennuissa
7. sija Milo (Flame Ear's Kheelan Warrior From Ireland)

Vuoden 2018 näyttelyvuodesta odotan upeita tuloksia kasvateilta, sillä nyt on niin monta upeaa junnua kasvamassa ja näyttelyilmottautumisten määrä on jo nyt alkuvuodesta meidän porukalla ihan hirmuinen verrattuna aiempiin vuosin. Tänä vuonna ehkä saadaan sitten kasvareitakin kasaan useamman kerran. 

Kiitos kaikki ihanat kasvattien omistajat ja spesiaali kiitokset Jampan toiselle omistajalle Tiinalle <3 ootte kaikki ihan huippu tyyppejä! Odotan jo kovin kesän näyttelyitä ja teidän kaikkien näkemistä!

Ihanaa kevään jatkoa, nähdään ja kuullaan!

 

 

 

7. maalis, 2018

Ei ole mennyt ihan putkeen alkuvuosi. 
Pientä vastoinkäymistä vähän joka suunnasta. Turun näyttely meni ihan metsään, enkuissa Sisu ja Tupu teki ensiesiintymisensä kehässä ja olivat kyllä hienosti käyttäytyviä ensikertalaisia. Loistava esiintyminen molemmilta. Tuukka esiintyi täydellisesti, harmi, ettei tuomari osannut arvostaa Tuukan loistavaa persoonaa :) Patin kanssa ei kehään ehditty lainkan, koska kehä oli n. 3 tuntia myöhässä. 

Tammikuussa loppisiasena tippui koiranruokapurkki jalalle ja sitä on podettu nyt tänne maaliskuun alulle asti. Murtuma jalkapöydän pitkissä luissa. Vielä maaliskuun loppuun saakka sairaslomaa jotta paranisi kunnolla. Alkanut vähän tympiä koko kinkkaaminen (no jo sitä 8 viikkoa kinkattu, joten kai tää kolme viikkoa vielä menee). 

Raisan viime vuoden puolella syntynyt tyttötrio lähti uusiin koteihin ympäri pohjolaa (Tromssaan, Pelloon ja Tampere). Nimbuksen silmän kanssa oli ongelmaa, siinä on synnynnäinen vika ja kostutus tippoja joudutaan käyttämään ainakin toistaiseksi. Muuten ei näytä menoa haittaavan. Tyttötrio on tosi pikkusia, ekoilla rokotuksilla kävivät juuri ja 1500 g - 2000 g painot. 

Myyn pennut syntyivät alkuvuodesta, 5 poikaa ja 1 tyttö. Tyttö ja pienin pojista menehtyivät viikon sisällä. 4 poikaa jatkoivat vilkkaasti menoa, kotiutuen muutama viikko sitten omiin koteihinsa. Hekin ovat aika pienikokoisia ja kaikki todella hienoja. Heitä odotetaan näkyväksi näyttelyissä. 

Pojista Turkuun muuttanut Jaajo kävi jo kaimaansa Radio Suomipopin Jaajoa moikkaamassa Turussa 2000. aamulypsylähetyksessä :) 

Maaliskuussa ei paljon näyttelyitä ole, ainoastaan Jämijärvi ilmoitettu kasvarin verran porukkaa.

Pakaset on rajoittaneet ulkoilua (jalan ohella), mutta onneksi nyt alkaa tuo aurinko jo vähän paistaa ja kevättäkin olla ilmassa. 

Tinka ja Tuukka heelerit kävivät silmätarkeissa 1.3., molempien silmät terveet, samoin Tuukan polvet. Nyt voidaan odotella Tinkan juoksuja ja miettiä josko Tuukan ja Tinkan pentuja olisi tulossa kesälle.

Tupu (Flame Ear's Purpple Rose) on myös astutettu ja pentuja odotetaan syntyväksi tämän kuun lopulla. Samoin Maisa (Flame Ear's Gerbe Rose) on astutettu, sen tiinehtyminen on vielä arvoitu.

Mukavaa kevään odotusta!